CREATIE GRAFICA SI WEB DESIGN

Web site-urile au devenit o necesitate in lumea moderna si in mediul actual al afacerilor. Scopul nostru nu este sa va construim un site, scopul nostru este sa construim succes. Succesul on line este mai mult decat ceea ce apare pe ecranul unui telefon sau laptop. Site-ul trebuie sa se potriveasca perfect afacerii dumneavoastra. De aceea, trebuie sa va intelegem obiectivele, nevoile si sa devenim echipa dumneavoastra web.

Web development

Folosim tehnici avansate si lucrul in echipa pentru a oferi cea mai buna alternativa pentru site-ul dumneavoastra. Implementam solutii de dezvoltare web actualizate pentru a asigura accesabilitate si flexibilitate.
Realizam website-uri personalizate (structura, designul, continutul fiind scrise in coduri sursa) folosind limbaje de programare avansate HTML, CSS, JAVA SCRIPT obtinand astfel site-uri cu un design unic, atractiv, responsiv pe orice dispozitiv, cu o structura flexibila si scalabila, cu continut SEO friendly si cu risc minim de hacking.

Site-uri personalizate

Platforme CMS

Cream site-uri web personalizate pe baza cerintelor clientului, utilizand platforme cunoscute: WordPress, Drupal, Joomla. Unicitatea conteaza foarte mult pentru noi, asa ca fiecare website conceput si realizat este diferit.
Va ajutam sa obtineti magazinul online de care aveti nevoie pentru a va dezvolta afacerea. Un shopping cart puternic si prietenos cu SEO este modalitatea de a ajunge acolo. Oferim solutii complete de comert electronic, cu un shopping cart adaptat la motorul de cautare personalizat. Folosim cele mai cunoscute sisteme de dezvoltare ale comertului electronic: PrestaShop, Woocommerce, Magento, Shopify, OpenCart.

eCommerce

SEO

Strategia noastra de optimizare SEO incepe inca din constructia site-ului: coduri sursa scrise corect, constructia paginilor specifica cuvintelor sau expresiilor cheie. Textul, imaginile, titlurile, viteza lor de incarcare, tot continutul si binenteles designul sunt analizate si corectate astfel incat sa fie sugestive pentru robotii motarelor de cautare. Introducem cuvinte cheie in zone considerate ”fierbinti” din paginile site-ului, astfel incat robotul sa inteleaga despre ce este vorba. Deasemenea, asiguram optimizarea prezentei pe retelele de socializare (Facebook, Instagram, etc).
Creatie Grafica
Implementam cele mai bune practici si utilizam cea mai recenta tehnologie din industrie. Simplitatea, functionalitatea si utilizabilitatea sunt elemente cheie ale designului de website. Serviciile noastre personalizate de creatie grafica web urmeaza acesti pasi: profilul clientului, arhitectura informationala, harta site-ului si structura acestuia, designul grafic si ilustrarea, codarea HTML, CSS si JAVA SCRIPT, alegerea metodelor pentru optimizarea motoarelor de cautare, respectarea standardelor, testarea metodica si asigurarea calitatii.
Fii recunoscut! Fii unic! Nu folosim niciun clip-art pentru a creea logo-ul. Design unic, creat de la zero. Analizam diferite aspecte atunci cand cream un logo personalizat: culoare, forma, font, imagini. Ar trebui sa fie simplu, dar suficient de inteligent pentru a fi recunoscut de oricine.

Logo, identitate vizuala

Sablon site

Realizam sabloane (machete, structuri) de website-uri in functie de necesitatile si dorintele clientilor, deci personalizate. Machetele create de noi seteaza atat designul, cat si structura acestuia: meniu, subpaginile, linkuri, etc. Avand cunostiinte avansate in Corel Draw si Adobe Photoshop, designerii nostri realizeaza aceste structuri, in functie de informatiile oferite de clienti si cerintele acestora. Acesta este primul pas in crearea unui site personalizat profesional.
Social Media Marketing
Oferim solutii eficiente pentru promovarea afacerilor pe retele de socializare Facebook si Instagram, strategii de promovare Google Ads si Google Analytics, sugestii de gestionare a bugetului reclamelor, dar si creare de texte originale, atractive pentru reclame (cuvinte cheie relevante pentru SEO), cat si pentru paginile website-urilor.
- Creare cont utilizator Facebook si Instagram Ads
- Setare audienta personalizata in functie de campanie
- Creare texte potrivite pentru reclame
- Realizare imagini single sau carusel pentru promovare
- Crearea campaniilor si programarea lor
- Monitorizarea si optimizarea campaniilor
- Campanii specifice pe promotii

Promovare Facebook si Instagram

Promovare Google Ads

- Creare cont Google Ads
- Alegerea audientei potrivite
- Creare texte adaptate pentru reclame
- Integrare Google Analytics
- Creare, implementare si optimizare campanii